Free songs

Reparatie Placa Video Laptop Reballing Infrarosu

Inlocuire si montaj cipuri video laptop - preturi incepand de la 300 RON

Cip video defect?placa video nu mai merge ?

Inlocuirea cipurilor North Bridge si South Bridge cu echipament profesional de inalta precizie prin controlul temperaturilor de lipire atat a placii cat si chip-ului BGA cu o rata de success de 99%.

Daca laptop-ul prezinata unul din urmatoarele defecte, se impune repararea/inlocuirea placii video:

  1. apar diverse dungi pe ecranul lcd; .
  2. laptopul porneste, dar se blocheaza cand se incarca sistemul de operare;
  3. laptopul porneste, se incarca sistemul de operare in timp ce imaginea pe ecran se blocheaza;

Operatia de inlocuire a unui chip video este foarte delicata si se efectueza numai cu ajutorul unui echipament special in service-uri autorizate de laptop-uri.

La noi veti gasi majoritatea componentelor pentru laptop, cu livrare din stoc sau la comanda. Majoritatea componentelor noastre sunt originale evitam produsele compatibile sau universale!Firma noastra este importatoare si de display-uri laptop noi si second hand precum si de alimentatoare laptop originale !

Costuri de reparatie prea mari?

Impreuna cu partenerii nostri specializati in service placi video laptop, efectuam inlocuire de chipset-uri video (ati, nvidia) northbrige, southbridge, bios si orice alt model de chipset si integrat prin infrarosu.

La noi costurile reparatiei se estimeaza de la inceput si nu exista alte costuri ascunse. In cazul in care sunt descoperite alte defecte decat cele semnalate initial veti fi anuntati telefonic!

Suntem una dintre cele mai importante firme de service laptop din Romania, avand o echipa formata din ingineri electronisti, specializati pe IT, cu multa experienta, facem fata diverselor probleme ale laptopurilor. Avem in dotare echipamente speciale pentru service laptop si statii BGA ultra profesionale, iar pentru a asigura o calitate mai buna a lucrarilor si pe viitor, investim periodic in aparatura de ultima generatie.